Crafted FoodTech Accelerator Program
“A breakthrough plant-based egg alternative, crafted from hydrolyzed rice bran protein—upcycled from rice production by-products for a sustainable and nutritious solution.’
“A Ready-to-Eat Vegan Delight Infused with the Authentic Taste of Thai Holy Basil (Kaprao)”
“Mozzarella-Style Cheese Made from Cashew Nuts and Soybeans”
“Starry: Thai Dessert & Frozen Fruit Innovation Introducing Starry, a modern twist on traditional Thai desserts and fruits — featuring innovative offerings like Frozen Mango Sticky Rice"
“100% Egg White Protein Meals – Clean, Convenient, Ready-to-Eat Enjoy the purity of 100% egg white protein — completely free from starch, gluten, and preservatives. This ready-to-eat innovation offers a clean-label solution for health-conscious consumers seeking high-protein meals with maximum convenience and zero compromise on nutrition.”
“น้ำมะขามเปียกเข้มข้นคุณภาพสูงที่พัฒนาขึ้นจากแนวคิด โดยใช้นวัตกรรมการแปรรูปที่สามารถรักษาคุณค่าทางโภชนาการของมะขามไว้ได้อย่างครบถ้วน โดยไม่เติมสี กลิ่น หรือวัตถุกันเสีย”
“Molly Ally ไอศกรีมจากพืช
ปราศจากนมวัว กลูเตน
และน้ำตาลทรายขัดขาว”
“ผลิตภัณฑ์เครื่องปรุงและความหวานจากช่อดอกมะพร้าวออร์แกนิค ปราศจากสารเคมี ดีต่อสุขภาพ”
MindFlora Popping Boba นวัตกรรม “นาโน-โมเลกุลาร์กาสโทรโนมี” ซ่อนพลังสมุนไพรไว้ในมุก กินสนุก สุขภาพดี สมองปลอดโปร่ง ลำไส้ทำงานดี
“เส้นก๋วยเตี๋ยวออร์แกนิค, เส้นหมี่ออร์แกนิค, แครกเกอร์ออร์แกนิคจากข้าวไทย”